1396/11/07 برگزاری جلسه اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۷ |
امروز شنبه هفتم بهمن ماه 1396 (در ساعت 9 صبح) جلسه اعضای هیئت علمی پژوهشی مرکز تحقیقات علوم دارویی رازی با حضور ریاست مرکز تحقیقات و اعضای هیئت علمی پژوهشی برگزار گردید. در این جلسه موضوعات مرتبط با ارزشیابی مرکز مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و پیشنهاد گردید که اعضا با دقت و مراقبت بیشتری در جهت ارتقای مرکز فعالیت نمایند. با توجه به رتبه ی مرکز در جهت پیش رفت هر چه بیشتر به سمت دانشگاه نسل سوم قدم بردارند.
از جمله پیشنهادات دقت در انتشار مقالات در مجلات Q1  و تلاش در جهت همکاری های علمی بین المللی و بالا بردن استنادات مقالات بود.
معاونت پژوهشی مرکز گزارشی در خصوص فعالیت های تجاری سازی به اعضاء هیئت علمی ارایه نموده و خواستار ثبت پیام مقالات و طرح ها در سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گردید.
در خصوص مسائل داخلی مرکز از فعالیت های دانشجویان، کارکنان و ... بحث و تبادل نظر صورت گرفت و راه کارهای اجرایی پیشنهاد گردید.
در مورد مجله IJPT، سر دبیر مجله گزارشی ارایه کردند و خواستار فعالیت بیشتر اعضای هیئت علمی در جهت پیشبرد امور مجله شدند، مجله فعلا در وضعیت خوبی است.
در مورد ورود به Cochrane و بررسی آن و نوشتن Cochrane Review پیشنهاداتی ارایه گردید.
پیشنهاد گردید در سامانه انتشار نتایج طرح های تحقیقاتی، کارهای افراد ثبت گردد.
در پایان ضمن تشکر از اعضای هیئت علمی برای تلاش های بی دریغشان جهت ارتقای مرکز و رشد علمی و ارتقای دانشگاه، بر تداوم جلسات و هماهنگی و همکاری هر چه بیشتر بین اعضا تاکید گردید.
جلسه در ساعت 11 به پایان رسید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 480 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر