• معرفی مدیریت

پیش شماره جهت تماس با واحدهای مربوطه 8670

برگزاری سی و یکمین و سی و دومین جلسه ی کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۳ |
جلسه ی 31 و 32 کمیته فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار گردید. سی و یکمین و سی و دومین جلسه ی کمیته به صورت ویژه و متوالی در تاریخ 17 بهمن 95 تشکیل شد.
جلسه ی سی و یک کمیته با حضور مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه دانشگاه در امور فناوری اطلاعات و اعضای کمیته  و نمایندگان شرکت پارس آذرخش برگزار گردید و منحصرا به موضوع انتخاب نرم افزار کتابخانه مرکزی پرداخته شد نمایندگان شرکت به سوالات تخصصی کارشناسان در خصوص نرم افزار پاسخ دادند و همچنین گزارشی در خصوص توانایی عملکرد برنامه ارائه دادند.
جلسه از ساعت 10 شروع و تا ساعت 11:30 ادامه یافت.

جلسه ی سی و دوم کمیته نیز با حضور مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،مهندس کرم پور مشاور معاون توسعه دانشگاه در امور فناوری اطلاعات و اعضای کمیته ادامه یافت.
در این جلسه خانم حیدری  به ارائه ی طرح برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای بحث توانمندی کارشناسان پرداختند و گزارش مفصلی در خصوص دوره های مورد نیاز و شرکت های  کاندید برای برگزاری دوره ارائه نمودند.
مهندس کرم پور پیشنهاد دادند با تشکیل کارگروهی از کارشناسان نحوه ی اجرای دوره های تخصصی مصوب شود.
سپس کارشناسان فناوری اطلاعات در خصوص حوزه های عملیاتی خود به بحث و تبادل نظر پرداختند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1397 بار   |   دفعات چاپ: 117 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر